VELKOMMEN TIL AB BIRKETOFTEN

Om AB Birketoften
AB Birketoften blev stiftet i 1991 og foreningen er blandt de første andelsboligforeninger der blev stiftet i Gladsaxe Kommune. Ejendommen er opført af byggefirmaet Lind & Risør A/S og er en populær forening beliggende på Tinghøjvej i Søborg. Vi ligger tæt på skoler, offentlig trafik, indkøbs muligheder o.m.a.

Fællesarbejde
Vi har fælles opgaver, der løftes af alle i foreningen så som at holde arealerne i god vedligeholdelses stand, slå græsset og rydde sne om vinteren. Vi mødes 4 gange om året og taler om hvad der skal laves, og større ting aftales individuelt.

Boligerne
Foreningen består af 18 andele fordelt på 3 ”blokke”, der rummer 8 to værelses lejligheder i blok 1 og 10 rækkehuse i blokkene 2 og 3. Størrelserne svinger fra ca. 65 – 110 m2. Alle har enten altan eller have tilknyttet boligen. Til cykler og barnevogne holdes disse på egne arealer, dog er der til lejlighederne i blok 1 tilknyttet cykelparkering i kælderen.

Grønne områder
Ejendommen er omkranset af parkeringsarealer ud mod Tinghøjvej og af grønne arealer der frit kan benyttes af foreningens beboere.

Venlig hilsen

Bestyrelsen, AB Birketoften

NYHEDER

25-11-2017

Selvsalg af andelsbolig med rabat

Rabat på Boliga Selvsalg

Spar salæret og sælg din andelsbolig selv

>> Til selvsalg.dk

 

 

Klik her for at læse flere nyheder